Pirkiniai

Savaitgalį buvo vadinama Garage sale diena. Kiekvieną savaitę jų būna, kuomet žmonės tiesiog išparduoda senus nereikalingus daiktus tiesiog labai pigiai. Tik kartais tai vyksta toli, kitam miesto gale. Bet šį sykį buvo speciali diena, kuomet išpardavimai vyko visoje Australijoje. Deja nuo pat ryto pylė kaip iš kibiro, tad teko palikt dviračius ir apeit daug mažesnę teritoriją pėsčiomis. Taigi, pas tuos, kurie nepabūgo lietaus įsigijom keistų reikalingų ir nelabai dalykų:

Rimta teniso raketė ir juokinga kuprinė su vietinio futbolo vietinės komandos logotipu. Labai pravertė, kai reikėjo viską parsitįst namo.

Rankinis blenderis, mikseris, atsuktuvas, keletas smulkmenų rankdarbiams, mini siuvimo mašina (visiškai nauja, tik dar neradom, kaip veikia), bokalas, medinis bliūdokas už 50c. Prie jo gavom saują naminių aštriujų pipiriukų, kurie daug aštresni už tuos, kur turguj perkam. Matyt dėl to, kad augę brangiausiam Adelaidės rajone, kur gražūs namukai su rojaliais ir paveikslais viduje, gaivus oras, dideli parkai ir žmonės pardavinėjantys geros kokybės daiktus už labai pigiai.

Dar įsigijom keletą knygų. O taip! Keliausim po pietryčių Aziją kada nors!

2 thoughts on “Pirkiniai”

  1. Kadangi apie ją nei žodžio, tai spėju, kad ne šįkart pirkta, bet staltiesė/ medžiaga ar kas ten per grožis, tai pati pačiausia 🙂

    jo

    1. Ai! Medžiaga irgi iš garažinių. Gera gera, bet apie medžiagas – kitą kartą:)

Comments are closed.