Paukštynas

Tikiuosi paukščiai dar nenusibodo, nes čia dar viena sparnuočių porcija.

Nors kirų pilna visur, bet jie tikrai nėra nuobodūs – tokie personažai, tokie pikti (viršui) tokie su aukštakulniais (apačioj) 🙂

Pelkinė vištelė jau buvo patekusi į objektyvą, bet čia truputį kita jų rūšis – kiek didesnė.

Garnys labai išdidus – turi nuosavą salą.

Dar kartą australiškoji splavotoji rozela iš arčiau ir geriau matoma.

Šituos mes praminėn "maskėm". Tokie gudrūs ir nagli ne tik atrodo, bet ir elgiasi – visus kitus paukščius visaip kaip tik gali engia, nekreipdami dėmesio į jų dydį.

Kas čia gal nekomentuosiu, tik va klausimas ką tie paukščiai valgo?

Australiška antis – labai panaši į europietišką, tik kitaip nuspalvota.

Ir rožines kakadu pavyko iš arčiau pagauti besiganančias.

Kukabara nors ir atrodo tikrai mielai, visa besišypsanti, bet savo kieme turbūt ne kiekvienas ją norėtų turėti. Jei kas nežinot kodėl, paaiškinimas žemiau esančiame video. httpv://www.youtube.com/watch?v=S0ZbykXlg6Q

4 mintys apie „Paukštynas“

  1. Man patinka atsekti pagal fotkes, kas cia per pauksciai. Tas „maske”, tai tamsiagalve manorina. Angliskai noisy minor bird.
    O cia man kazkoks is pavadinimo (minor) panasus paukstis. Twin peakse jis Laura sukapojo. Paklausyk, ka daro 13 sekundej!
    http://www.youtube.com/watch?v=anyBbiljocA

  2. ….aš tai kėdę neiškęsčiau- nudažyčiau, staliuką išpaišyčiau…ir grindinį…medelį savo turite… žemės lysvę-galit krapus, petruškas pasėti…ir kranelis lauke…puikiai tvarkotės, iš tolo atrodo, jog tiesiog smaginatės…ir nėra nieko, kas neįveikiama…(teptukai?…mažu voleliu lygiau ir greičiau, net neplokščius paviršius…)

Komentarai uždrausti.